Temizlik İşlerine Tam Not

Eklenme Tarihi : 25 Kasım 2019

“Vatandaşlardan Temizlik İşlerine Tam Not”

Karasu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde temizlik çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan günlük temizlik faaliyetlerini aksatmadan sürdüren ekipler, bir yandan da belirlenen program dâhilinde mahallelerde detaylı temizlik çalışması yapıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, periyodik olarak sürdürdüğü çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması da yapıyor. Detaylı temizlik çalışması ile mahallelerde cadde, sokak ve kaldırımlar süpürülüp yıkanırken, çöp konteynerleri de dezenfekte ediliyor.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, ekiplerin çalışmalarının vatandaşlar tarafından takdir topladığını belirterek; “Daha temiz bir Karasu için gece gündüz çalışıyoruz. Ekiplerimiz 40 mahallemizin her noktasına eşit hizmet verebilmek adına İlçemizin dört bir yanına dağılarak sokakları süpürüyor, çöpleri topluyor ve ihtiyaç olan bölgelerde sokakları yıkayarak Karasu’ya en kaliteli temizlik imkânlarını sunmak için gayret ediyor” dedi.