Temizlik İşleri Personelleriyle Toplantı

Personellerle Toplantı

Eklenme Tarihi : 26 Eylül 2019

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Belediye bünyesindeki çeşitli birimlerde çalışan personellerle rutin olarak bir araya gelmeye devam ediyor.

Karasu Belediyesi bünyesindeki çeşitli birimlerde çalışan personellerle bir araya gelerek istişare toplantıları düzenleyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, işçilerin sorun ve sıkıntılarını dinleyip, vatandaş odaklı belediyecilikte iş disiplini, uyum ve özverili çalışma başlıklarına dikkat çekiyor.

Belediye personelleriyle sık sık bir araya gelmeye özen gösteren Başkan İshak Sarı, son olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleriyle bir araya gelerek, ilçe genelindeki temizlik çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Belediyelerin halka hizmet adına var olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı İshak Sarı; “Karasu’yu daha güzel ve yaşanabilir bir ilçe haline getirebilmek için Karasu Belediyesi olarak gayretle çalışıyoruz. Bu çalışmanın mimarları olan ve gece gündüz demeden çalışan mesai arkadaşlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. İnşallah el birliğiyle vatandaşlarımıza daha güzel hizmetler sunacağız” diye konuştu.