TBB Başkanı Fatma Şahin’den Başkan Sarı’ya Anahtar Teslimi

Eklenme Tarihi : 10 Mart 2020

“TBB Başkanı Fatma Şahin’den Başkan Sarı’ya Anahtar Teslimi”

Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olan Fatma Şahin, Karasu Belediye Başkanı İshak sarı ile Ankara’da bir araya geldi.

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ile görüştü. Başkan Fatma Şahin, Başkan Sarı’ya Karasu Belediyesi’nin Türkiye Belediyeler Birliği’nden talep ettiği hibe iş makinasının anahtarını teslim etti.

Belediye Başkanı İshak Sarı; “İlçemiz halkına daha kaliteli ve daha iyi hizmeti sunabilmek üzere, Türkiye Belediyeler Birliği ve aynı zamanda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olan Fatma Şahin ile yaptığımız görüşmeler sonucunda bir adet kazıcı, yükleyici iş makinasını belediyemiz araç filosuna kazandırmış bulunmaktayız. Amacımız vatandaşlarımıza yönelik hizmetlerin aksamamasıdır. İş makinasının belediyemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin hanımefendiye şükranlarımı sunuyor, ayrıca bu konuda bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, ilçemizin evladı Kilis Valimiz Sayın Recep Soytürk'e ilçemiz halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.