Soykan’dan, Sarı’ya Ziyaret

Eklenme Tarihi : 2 Ekim 2019

“Başkan Soykan’dan, Başkan Sarı’ya Ziyaret”

Başkan Bilal Soykan, Başkan İshak Sarı’yı makamında ziyaret etti.

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Birincioğlu, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı makamında ziyaret ederek işlerinde kolaylık ve çalışmalarında başarılar dilediler.

Sıcak ve samimi bir havada gerçekleştirilen ziyarette, karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunan Başkanlar gündemle ilgili konuları ve ilçelerinde yapılan hizmetleri görüştüler.

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan; “Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı ziyaret ederek ilçe genelinde hayata geçirdiği çalışmalarla ilgili kendisinden bilgiler aldık. Akyazı ve Karasu ilçeleri olarak ortaklaşa yapılabilecek olan projeler hakkında bir durum değerlendirmesi bulunduk. Ben, misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan İshak Sarı, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın nazik ziyaretleri için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.