Nişan Yüzüklerini Başkan İspiroğlu Taktı

Allah Tamamına Erdirsin

Eklenme Tarihi : 27 Ağustos 2018

Karasu Orman İşletme Müdürlüğü Emekli Personeli Hüsamettin Saygılı’nın oğlu Savaş Saygılı ile Erşan Yorum’un Kızı Sunay Yorum’un nişan yüzüklerini Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu taktı.

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Memur olan Savaş Saygılı ile Bursa’da Özel Bir Hastanede çalışan ve aslen Karasulu olan Sunay Yorum evlilik için ilk adımı nişan yüzüklerini takarak attılar. Genç çifti bu mutlu günlerinde Başkan Mehmet İspiroğlu yalnız bırakmadı.

Saygılı ailesinin biricik oğlu Savaş Saygılı ile Yorum ailesinin güzel kızı Sunay Yorum önceki gün Karasu Orman İşletme Müdürlüğü Lokalinde düzenlenen törenle nişanlandı. Nişan törenine Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Sancaktaroğlu, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ile il içi ve il dışından gelen çok sayıda davetli katıldı.

Evliliğe ilk adım olan nişan yüzüklerini takmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan İspiroğlu; “Gençlerimizi hepimiz yakından tanıyor ve seviyoruz. Maşallah birbirinize çok yakıştınız. Sizleri gönülden tebrik ediyorum. Allah mutluluğunuzu daim eylesin” diyerek nişan yüzüklerini taktı ve kurdeleyi “Allah tamamına erdirsin” temennisiyle kesti. Gençlere takısını takan Başkan Mehmet İspiroğlu, Saygılı ve Yorum ailelerini de tebrik etti.