Neşet Çakmak’ı Anma Etkinliği

Neşet Çakmak Unutulmadı

Eklenme Tarihi : 7 Ağustos 2018

“Karasu Belediyesinden Neşet Çakmak’ı Anma Etkinliği”

Karasu’da müzik ile ilgilenen birçok müzisyenin hocası olan Üstat Neşet Çakmak, düzenlenecek olan 2. Program ile anılacak.

Neşet Çakmak Müzik Etkinlikleri Programı, Karasu Belediyesi ve Karasu Müzisyenler Derneğinin katkılarıyla, 8 Ağustos Çarşamba saat 19:00 da Karasu Sahil Parkta düzenlenecek.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu düzenlenecek etkinlik programı ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; “Karasu’da saygın müzisyenlerin yetiştirilmesinde emeği olan değerli Üstat Neşet Çakmak’ı bir kez daha özlem ile anıyoruz. Kendisi çok yakından tanıdığım, kişiliğine, duruşuna ve sanatına her zaman saygı duyduğum çok değerli bir müzisyendi. Aramızdan ayrılması bizleri ve sevenlerini çok üzdü. Kendisine Allah’tan rahmet, başta ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Karasu Müzisyenler Derneğimiz ile birlikte Neşet Çakmak Müzik Etkinlikleri programının bu yıl 2. sini düzenliyoruz. Bu etkinliğimizi her sene tekrarlanarak geleneksel hale getirme gayreti içerisinde olacağımızı belirtirim” dedi.