Muhtarlar Derneğine Ziyaret

Başkan Sarı Muhtarlar Derneğini Ziyaret

Eklenme Tarihi : 11 Eylül 2019

Başkan Sarı; “İlçemize Hizmet Etmek Adına, Tüm Paydaşlarımızla Birlikte Çalışacak, Karasu’yu Daha Yaşanabilir Bir Kent Haline Getireceğiz” dedi.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, birlikte yönetim anlayışı gereği muhtarlarla sürekli istişare halinde olduklarını belirterek; “Vatandaşlarla aramızda köprü vazifesi gören muhtarlarımız çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar. İnşallah muhtarlarımızla ve diğer paydaşlarımızla birlikte İlçemiz Karasu’yu daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz” dedi.

“Başkan Sarı Muhtarlar Derneğini Ziyaret Etti”

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Karasu Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu’na başarılar diledi. Birlikte yönetim anlayışından kopmadan çalışmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Sarı, en önemli paydaşlarından biri olan muhtarlarla sürekli istişare halinde olduklarını vurguladı.

Muhtarların vatandaş ve belediye arasında köprü vazifesi gördüğünün altını çizen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Bugün, Karasu Muhtarlar Derneğimizi ziyaret ederek dernek Başkanı İsmail Hakkı Topaloğlu’na çalışmalarında başarılar diledik. Muhtarlarımızın İlçemiz adına güzel işler yapacağına yürekten inanıyorum. Seçim öncesi vaatlerimizde de söylemiştik. Bu İlçeyi birlikte yöneteceğiz demiştik. İşte bu kapsamda en önemli paydaşlarımızdan biri olan muhtarlarımızla sürekli bir araya gelerek istişare yapıyor, çözüm için fikir alışverişinde bulunuyoruz. Sadece muhtarlarımız değil, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve en önemlisi vatandaşlarımız, birlikte yönetim anlayışımızda önemli bir yere sahip. İlçemizi güzelleştirmek, geliştirmek ve daha yaşanabilir bir hale getirebilmek için gece gündüz demeden el ele vererek çalışacağız” dedi.