Korona Virüs Denetimleri Kararlılıkla Devam Ediyor

Eklenme Tarihi : 11 Eylül 2020

“Karasu’da Korona Virüs Denetimleri Kararlılıkla Devam Ediyor”

İçişleri Bakanlığı’nın “Korona Virüs Denetimleri” genelgesi kapsamında Karasu’da maske, mesafe ve hijyen denetimi yapıldı.

Karasu İlçe merkezinde, Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı, Karasu Belediye Başkan Vekili Sabri Aslanbay, Emniyet Müdür Vekili Mahmud Kırım, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Ahmet Tevfik Altunel, Komiser Tolga Şanlı ve Zabıta Müdürü Talat Kaptan’ın katılımları ile yapılan geniş kapsamlı denetimlerde, çeşitli işyerleri ve yaşam alanlarında esnaf ve vatandaşlara maske, hijyen ve mesafe konularında bilgilendirme yapıldı.

Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı ve Başkan Vekili Sabri Aslanbay, esnaflara korona virüs salgını kapsamında alınması gereken önlem ve uyulması gereken kurallara yönelik denetimlerin devam edeceğinin bilgisini verdiler.