Komşu İlçeye Destek

Kaynarca’ya Nefes Olmaya Geldik

Eklenme Tarihi : 2 Ekim 2018

“Karasu Belediyesinden Komşu İlçeye Destek”

Kaynarca İlçesinde önceki gün yaşanılan sel afetinin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor.

Sabah saatlerinde Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ile bir araya gelen Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu gerçekleştirdiği temasların ardından Karasu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Personellerini ilçeye destek olmaları adına görevlendirdi.

Başkan İspiroğlu’nun talimatlarıyla, Kaynarca’da sel sonucu yaşanılan afetin yaralarını sarmaya müdahale eden ekipler gün boyunca titiz çalışmalarını sürdürdüler.

“Kaynarca’ya Nefes Olmaya Geldik”

Sel afeti sonrası durumun kontrol altında olduğunu söyleyen Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, yaraların sarıldığını, Devletin tüm kollarıyla vatandaşlarının yanında olduğunu vurguladı. İspiroğlu; “Kaynarca’da yaşanılan afeti yerinde gördük. Devletimiz tüm imkânlarını bu alana sevk etmiş durumda. En önemlisi can kaybının yaşanmamış olması. Bizler de Karasu Belediyesi olarak imkânlarımız ölçüsünde komşu ilçemize destek olmaya çalışıyoruz” dedi.