Kentimize Değer Katacak Projeler İçin Çalışıyoruz

Eklenme Tarihi : 17 Haziran 2020

Başkan İshak Sarı; “Kentimize Değer Katacak Projeler İçin Çalışıyoruz” dedi.

Başkan Sarı, Devam Eden Saha Çalışmalarını İlçe Kaymakamı Mercan ile Gezdi.

Karasu Belediyesi yeni alternatif güzergâhlar oluşturarak ilçenin trafik yükünü azaltmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçenin trafik konforuna katkı sağlamak amacıyla Sahil bölgesinde devam eden yeni yol çalışmalarına ilişkin incelemeleri, İlçe Kaymakamı Aziz Mercan ile yaptı.

Kaymakam Mercan’a devam eden çalışmaları anlatan Belediye Başkanı İshak Sarı; “Karasu Belediyesi olarak yeni alternatif güzergâhlar oluşturarak ilçemizin trafik yükünü azaltmaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bugün, liman bölgemizin güney bölümünden Yeni mahallemize uzanan sahil caddemizde, devam eden yol çalışmalarımızı ilçe Kaymakamı Sayın Aziz Mercan ile inceledik. Çalışmalarımızın geneli hakkında kendilerine bilgi verdik. Projelerimiz tüm hızıyla devam ediyor. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak, caddelerimizi halkımızın hizmetine sunacağız.

Aynı zamanda Yeni Mahalle üç yol bölgemizde yeni yapılan Meslek Lisemizin yol düzenleme çalışmaları da hummalı bir şekilde devam ediyor. Okulumuzun sıcak asfalt çalışmalarını da önümüzdeki günler içerisinde tamamlamayı planlıyoruz. Kısacası, Kentimizin dört bir yanında doğu-batı, kuzey-güney eksenli, özellikle sahilimizi kullanacak vatandaşlarımız ve yazlıkçı misafirlerimiz için, trafiği rahatlatacak yol çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Çalışmalarımıza destek veren ve çalışmaları birlikte yürüttüğümüz Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Kaymakam Mercan ise; “İlçemizde yapılan yol çalışmalarını Belediye Başkanımız Sayın İshak Sarı ile inceledik. Kendilerinden çalışmalar hakkında gerekli bilgileri aldık. Projenin tamamlanmasıyla Sahil bölgemizin trafik yükünün ortadan kalkacağı kanaatindeyim. Kendilerine ve tüm ekibine kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.