Karasu

Karasu'da Virüse Karşı Sıkı Tedbir

Virüse Karşı Sıkı Tedbir

Eklenme Tarihi : 24 Mart 2020

Karasu Belediyesi, Türkiye genelinde alarm durumuna geçilen süreç öncesinde başlattığı temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sık aralıklarla yapmaya devam ediyor.

İlçe merkezindeki okulda başlayan dezenfektasyon çalışmaları kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte vatandaşların yoğun olduğu alanlarda devam ediyor.

“Dezenfektasyon Çalışmaları Devam Edecek”

Geçtiğimiz hafta toplu ulaşım araçlarında başlayan dezenfektasyon çalışmaları, ilçe merkezindeki Okulların, Camilerin ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının da çalışma programına alınması ile devam etti. İnsan sağlığı için tamamen zararsız temizlik ve dezenfektasyon maddeleri ile çalışmalar yapan ekipler, ilk olarak kalabalığın yoğun olduğu ve vatandaşların sıkça ziyaret ettiği alanların dezenfekte çalışmalarını yaptılar.  Destek Hizmetler Müdürlüğünce yapılan açıklamada, içerisinde bulunduğumuz hafta başı itibariyle İlçe merkezinin tamamında dezenfekte çalışmalarının yapıldığı ve bu çalışmaların virüs tamamen ortadan kalkıncaya kadar devam edeceği belirtildi.

“Hijyen Kurallarına Uyulmalı”

Oldukça hassas olan süreç hakkında açıklamada bulunan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, virüsün bulaşıcı etkisinden uzak kalmak amacıyla vatandaşların kişisel hijyen kurallarına uymalarını ve kalabalık alanlardan mümkün mertebe uzak kalmalarını rica etti.