Karasu’da Sahil Güvenlik Komutanlığı Göreve Başlıyor

Eklenme Tarihi : 24 Haziran 2020

“Karasu’da Sahil Güvenlik Komutanlığı Göreve Başlıyor”

Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde oluşturulan Sahil Güvenlik ve Emniyet Timleri (SAGET-31) Karasu sahillerinde göreve başlıyor.

SG Gv. Asb. Çvş. Yasin Ölüç, İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Ahmet Tevfik Altunel ile birlikte Belediye Başkanı İshak Sarı’yı ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı İshak Sarı, SG Gv.Asb.Çvş. Yasin Ölüç'e ve İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb. Ahmet Tevfik Altunel'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. İlçede göreve başlayacak olan Sahil Güvenlik ve Emniyet Timleri hakkında açıklamada bulunan Başkan İshak Sarı; “Sahil güvenlik batı Karadeniz grup komutanlığına bağlı Saget tipi sahil güvenlik botu Temmuz ayının ilk haftası itibariyle ilçemize konuşlandırılacaktır ve Sahil Güvenlik SAGET- 31 komutanlığı olarak ilçemizde görev icra edecektir” dedi.

Açıklamalarına devam eden Belediye Başkanı İshak Sarı; “Stratejik öneme sahip tesislerin emniyetinin sağlanması ve denizlerimizin korunmasını sağlamak amacıyla Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde oluşturulan Sahil Güvenlik ve Emniyet Timinin ilçemizde göreve başlaması bizleri de mutlu etti. Sahil Güvenlik Komutanlığımız Allah’ın izniyle Temmuz ayının ilk haftası teknik ve görevinde uzman personelleriyle ilçemizde göreve başlayacaklar. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.