Karasu, Tolga İçin Tek Yürek Oldu

Karasu’nun Kökünde İyilik Var

Eklenme Tarihi : 27 Ocak 2020

“Karasu, Tolga İçin Tek Yürek Oldu”

Karasu’da ilik nakli için kan bağışı kampanyası başlatıldı.

Karasu Kızılay Şube Başkanlığınca, Karasu Belediyesi personellerinden Tolga Eray ve tüm kök hücre nakli bekleyen hastalar için Karasu Atatürk bulvarında kan bağışı kampanyası başlatıldı.

“Karasu’nun Kökünde İyilik Var”

Karasulu vatandaşlar, sabah saatlerinde başlayıp akşam 17:30’da bitecek olan kampanyanın daha ilk saatlerinde Atatürk Bulvarında toplanarak kampanyaya yoğun ilgi gösterdiler. Tüm vatandaşları “Karasu’nun Kökünde İyilik Var” sloganı ile başlatılan kampanyaya davet eden Belediye Başkanı İshak Sarı; “Ülkemizde ilik bekleyen binlerce vatandaşımızın tek umudu sizler gibi duyarlı insanların varlığıdır. Onlara hayat olmaya varım diyen vatandaşlarımızı kan bağışı kampanyasına bekliyoruz” sözleriyle vatandaşları kan bağışı kampanyasına katılmaya davet etti.

Başkan Sarı; “İlik nakli bekleyen vatandaşlarımızın tek umudu kök hücre uyumudur. Gerek ülkemizde, gerekse ilimiz ve ilçemizde kök hücre tedavisi bekleyen hastalarımıza umut olmak amacıyla, ilçemiz Atatürk bulvarında kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenleniyor. Bizler de bu kampanyaya destek vermek üzere kök hücre nakli için donör olduk, kan örneği verdik. Kemik iliği bekleyen Belediyemiz personeli Tolga Eray evladımız başta olmak üzere tedavi gören hastalara umut olabilmek için kan bağışında bulunuyoruz. Hiç tanımadığımız birine hayat vermenin mutluluğu tabi ki tarif edilemez. Bütün Karasulu vatandaşlarımızı bu kampanyaya destek vermeye, hastalara umut olmaya davet ediyorum” dedi.