İ.Ü.O.F Öğrencileri Longozu İncelediler

Eklenme Tarihi : 27 Mayıs 2015

Orman İşletmesi Müdürlüğü ve İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi yılsonu teknik ve bilimsel uygulama programı için bu sene mezun olacak öğrenciler ve İ.Ü.O.F öğretim görevlileri, Prof. Dr. Kamil Şengönül’ ün kafile başkanlığında Acarlar Longozu’ nda buluştular. 9 öğretim görevlisi ve 32 öğrenci acarlar longozunu yerinde görerek incelemelerde bulundular. Prof. Dr. M. Ömer Karaöz, Prof. Dr. Mesut Hasdemir, Prof. Dr. Hakan Altınçekiç, Prof. Dr. Ayhan Koç, Prof. Dr. H. Alper Çolak, Doç. Dr. Sinan Destan, Yar. Doç. Vedat Beşkardeş, Arş. Gör. Servet Pehlivan’ın da katıldığı ve Orman İşletme Müdürü Mümtaz Aydın ile Karasu Belediye Başkan Yardımcısı Murat Çelik’in ev sahipliğinde Acarlar Longozu’nu gezen ve burada birtakım incelemelerde bulunan grup daha sonra Yeni Mahalleyi ziyaret ederek ilçeden ayrıldılar. Belediye Başkan Yardımcısı Murat Çelik, ‘’Başkanımız Mehmet İspiroğlu bir takım işlerinden dolayı ilçemizde bulunmamasından dolayı misafirlerimize, Belediyemiz adına ben ev sahipliği yapmaya çalıştım. Eski Orman işletmesi Müdürlüğü çalışanı olarak sevgili hocalarımızı ve öğrenci kardeşlerimizi ilçemizde konuk etmekten büyük keyif aldık, yaptıkları araştırmalarda bizleri de yanlarında istemeleri gerçekten mutlu etti. Saygıdeğer hocalarıma yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere’’ dedi.