Başkan Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Eklenme Tarihi : 15 Mayıs 2015

Başkan İspiroğlu Vatandaşların Sorunlarını dinledi.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu Yalı Mahallesi Plaj Caddesinde yapılan orta refüj çalışmalarını yerinde incelerken vatandaşlarla da sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Başkan İspiroğlu, Yeni Mahalle, ve Yalı Mahallesi Plaj caddesini gezerek, yapılan çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulurken vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. İspiroğlu, vatandaşlarla birlikte çay ve kahve içerek, sıkıntılarını not aldı. Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, vatandaşlara yaptıkları hizmetleri anlatarak, ilçeye yeni hizmetler sunacaklarını vurguladı. Vatandaşlar, Başkan İspiroğlu'ndan yeni yeşil alanlar ve park yerleri yapılmasını talep etti. Vatandaşların isteklerinin kısa zamanda yerine getireceğini vurgulayan İspiroğlu; ‘’ Tüm çalışmalarımız Karasu için, Karasulular için ve ilçemizi ziyarete gelen misafirlerimiz için. Karasuyu Türkiye’nin; Sosyal, Kültürel ve Turistik cenneti haline getirmek için elimizden geleni yapacağız’’ dedi.