Ağaçlar Zarar Görmeden Söküldü

Eklenme Tarihi : 21 Mayıs 2015

Ağaçlar Zarar Görmeden Söküldü.

Karasu Belediyesi Fen İleri Müdürlüğü Ekiplerince, Yalı Mahallesi Plaj Caddesi dört yol ışıklar mevkiinden sahile kadar olan kısımda bulunan orta refüj içerisindeki ağaçlar zarar vermeden söküldü.

21 palmiye, 22 fenix ve 6 tane de manolyanın zarar görmeden sökülüp seraya dikildiğini bildiren Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürü hiçbir ağacın zarar görmediğini açıkladı.

Sökülen ağaçların seraya dikilip canlılığını muhafaza altına alındığını bildiren Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu;’’ Sakarya Büyükşehir Belediyesinden getirttiğimiz ağaç söküm ve dikim makinasıyla orta refüjda bulunan 21 palmiye, 22 fenix ve 6 tane manolyayı zarar vermeden bulundukları yerden çıkarttık ve gene canlılıklarını korumaları için seraya diktik. Serada muhafaza altına aldığımız ağaçlarımızın bakımını en iyi şekilde tamamladıktan sonra ilçemiz genelinde, öncelikli olarak parklarda ve farklı alanlarda değerlendirmeyi planlıyoruz’’ dedi.