Karasu Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Eklenme Tarihi : 2 Temmuz 2019

“Karasu Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı”

Karasu Belediye Meclisi, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı başkanlığında Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Salonundaki toplantıda meclis üyeleri, gündemde bulunan maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere bir araya geldi. Yoklama ile başlayan toplantı, gündemde yer alan maddelerin görüşülmesiyle devam etti.

Temmuz ayı olağan meclis toplantısında 4 İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, 1 Yazı İşleri Müdürlüğü ve 1 de Fen İşleri Müdürlüğü olmak üzere toplamda 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Ağustos ayında meclisin tatil olduğunu belirten Belediye Başkanı İshak Sarı, bir sonraki meclis toplantısının 2 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirileceğini kaydederek oturumun kapanışını yaptı.