Başkan, Belediyenin Kuruluşunu Kutladı

Başkan,Belediyenin Kuruluşunu Kutladı

Eklenme Tarihi : 20 Mayıs 2015

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, 20 Mayıs Karasu Belediyesinin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İspiroğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘’Yönetim felsefemize eşitlik, özgürlük, kardeşlik ve sürdürülebilirlik ilkeleriyle çıktık. Görevde bulunduğumuz son 6 yıl içerisinde bu kavramlar daha da olgunlaştı ve önemi daha iyi anlaşılır hale geldi. Tüm çalışmalarımızda Karasu’ yu Kültür ve Sanat Kenti - Spor Kenti - Çevre ve Doğal Yaşam Kenti – Sağlık, Eğitim, Bilim ve Teknoloji Kenti - Üretim Kenti ve en önemlisi Dayanışma Kenti olarak ifade ettik ve ömrümüz yettiği sürece bu şekilde tanıtmaya devam edeceğiz.

1933 yılında belediye statüsüne kavuşan Karasu’ nun son 6 yılına hep birlikte damga vurduk. Bu cennet ilçeyi geliştirmeye,  gelişirken kendimizi de geliştirmeye çalıştık. Bu çabalarımızın olumlu sonuçlarını gördüğümüzde yaptığımız işin doğruluğunu anlıyoruz. Biz mükemmellik yolculuğuna devam ediyoruz. Değişimi yönetiyor, geleceğe yön veriyoruz. Bu nedenle, çok rahatlıkla söyleyebilirim ki; Karasu Belediyesi Sakarya’ nın olduğu gibi Türkiye’ nin de birçok alanında örnek alacağı Belediyelerden bir tanesidir.

Daha yapacağımız o kadar çok iş var ki saymakla bitmeyecek kadar, ama inanıyorum ki yan yana, omuz omuza yürüdüğümüz sürece yapamayacağımız hiçbir iş yoktur. Söz verdiğimiz pek çok projeye birlikte imza atmaya devam edeceğiz. Tüm Karasu bizden hizmet bekliyor. Biz de, Karasu’ ya ve Karasu halkına layık olmaya çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Karasu halkını daha iyi yaşam koşullarına ulaştırmak, çağdaş ve modern bir yaşam alanı kurmak için çalışıyoruz. Kalıcı olan sadece hizmetlerdir. Bu bilinçle “önce insan” diyerek, hizmetlerimizi sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 20 Mayıs olan Karasu Belediyesinin 82. Yaş gününü en kalbi hislerimle kutluyorum.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İSPİROĞLU