İlk Test Başkan Sarı’dan

Uzun Yıllar Sonra İlk Hibe

Eklenme Tarihi : 11 Mart 2020

“İlk Test Başkan Sarı’dan”

Geçtiğimiz pazartesi günü, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin tarafından Karasu Belediyesine hibe olarak verilen araç, bugün Karasu’ya gelerek Belediye şantiyesindeki yerini aldı.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, TBB tarafından hibe olarak verilen kazıcı-yükleyici aracın direksiyon koltuğuna geçerek ilk test sürüşünü gerçekleştirdi.

“Uzun Yıllar Sonra İlk Hibe”

Başkan Sarı; “Türkiye Belediyeler Birliği ve aynı zamanda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olan Fatma Şahin ile yaptığımız görüşmeler sonucunda bir adet kazıcı-yükleyici iş makinamız araç filomuzdaki yerini almıştır. Uzun yıllar sonra İlçemize Türkiye Belediyeler Birliğinden hibe araç kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Ankara temaslarımız ve gerekli yazışmalarımız sonunda hibe aracımızı İlçemize kazandırdık. Kazıcı yükleyici aracı belediyemize kazandırılması ile belediye araç filomuz gün geçtikçe büyümekte ve güç kazanmaktadır. İlçe halkımıza daha iyi hizmet vermek için elimizden gelen tüm caba ve gayreti gösteriyoruz. Biz çalışıyoruz ve çalışarak Karasu’ya çok şey kazandıracağız” dedi.

Açıklamalarına devam eden Sarı; “Yaptığımız Ankara ziyaretlerinde bizlerden yakın ilgilerini eksik etmeyen Sakarya AK Parti Milletvekillerimiz başta olmak üzere, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin hanımefendiye teşekkür ve saygılarımı iletiyorum. Ayrıca bu konuda bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, her zaman yanımızda olan Karasu’nun evladı Kilis Valimiz Sayın Recep Soytürk’e şahsım ve ilçemiz halkı adına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.