Engellilerden Anlamlı Ziyaret

Eklenme Tarihi : 28 Mayıs 2015

Engellilerden Anlamlı Ziyaret

Geçtiğimiz yıllarda ilçemizde Emniyet Müdürlüğü yapan Yavuz Sağdıç’ın girişimiyle Kocaeli Karatepe’de bulunan Köseköy Rehabilitasyon Merkezi, 14 öğrenci ve 4 öğretmeni ile Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam ile Karasu Belediyesi’nin davetlisi olarak Karasu’ya geldiler. Kurucu Müdür Turgay Akdoğan gözetiminde Kaymakam Şafak Gürçam’ ı ziyaret ettikten sonra Karasu Belediye Başkanı Mehmet ispiroğlu’nu ziyarete giden kafile, Başkan İspiroğlu’nun bir takım çalışmalardan dolayı ilçe dışında olması nedeniyle Başkan Yardımcısı Murat Çelik tarafından Acarlar Longozu’ nda ağırlandılar. Ardından Yeni Mahalle’yi ziyaret edip başka zamanlarda görüşmek üzere ilçemizden ayrıldılar. Kurucu Müdür Akdoğan’ın ‘’Biz çocuklarımızın her zaman yanlarındayız. Onları mutlu görmek bizim mutluluğumuzu daha da arttırıyor. Bizleri ve çocuklarımızı yalnız bırakmayıp ilgi gösteren Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam ve Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’na teşekkür ediyorum’ diye konuştu.