Geçici Hayvan Barınağı Çalışmalarına Devam Ediyor

Sokak Hayvanlarına Yönelik Çalışmalar

Eklenme Tarihi : 24 Haziran 2019

“Karasu Belediyesi, Sokak Hayvanlarına Yönelik Çalışmalarını Sürdürüyor”

Karasu Belediyesi’ne bağlı ekipler sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına hız verdi.

Karasu Belediyesi’ne bağlı ekiplerce sokak hayvanlarını kısırlaştırma, aşılama ve küpeleme işlemleri devam ediyor. Vatandaşların talepleri üzerine, Karasu Belediyesi geçici hayvan barınağına getirilen sokak hayvanlarına kısırlaştırma, aşılama ve küpeleme çalışmaları görevli veteriner hekim tarafından yapılıyor.

Yapılan Çalışmalar hakkında bilgi veren Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Sokak hayvanlarına yönelik kısırlaştırma, aşılama ve küpeleme çalışmalarımız ekiplerimizce devam ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle beraber ekiplerimizin sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına hız verdirdik. Karasu’da yaşayan veya yaz aylarını Karasu’da geçiren vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, evcil hayvanlarını sokağa terk etmemeleri. Bu konuda bizlere ulaşan ihbarları da mutlaka değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın sokak hayvanları hakkında bize ulaştırdıkları talep ve şikâyetleri inceliyoruz ve bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.