Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Eklenme Tarihi : 11 Eylül 2019

“Başkan Sarı’dan Eğitim Öğretim Yılı Mesajı”

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerin yeni Eğitim Öğretim Yılını Kutladı. Başkan İshak Sarı; “2019-2020 Eğitim Öğretim dönemi bugün itibariyle başlamıştır. Görevli öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımız, öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum.  Bizleri başarıya ulaştıracak en önemli araç eğitim ve en önemli kurum ise okullarımızdır. Okullarımız, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan ve eğitim imkânlarını sistemli olarak en iyi şekilde sunan eğitim yuvasıdır.

Tüm eğitim camiamızın yeni dönemlerinin hayırlı olmasını diliyor, bu dönemin eğitimcilerimiz öğrencilerimiz ve velilerimiz adına başarılı geçmesini temenni ediyorum” dedi.