Kuzey-Güney Buluşması Karasu

Kuzey-Güney Buluşması Karasu'da

Eklenme Tarihi : 22 Mayıs 2015

Karasu’da Kültürlerin Buluşmasının İkinci Ayağı Yapılıyor.

Karasu ve Taraklı Kültürlerini İlçe halkına tanıtmak üzere hazırlanan ”Kültürler Buluşuyor, Kültür ve Turizm Şenliği” projesinin ikincisi 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü Karasu İlçesinde kutlanacak.

Karasu ve Taraklı Kültürlerini İlçe halkına tanıtmak üzere hazırlanan ” Kültürler Buluşuyor, Kültür ve Turizm Şenliği” projesinin ikincisi Karasu İlçesinde 23 Mayıs 2015 Cumartesi günü muhteşem etkinlikle kutlanacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli, Karasu Belediyesi tarafından hazırlanan Karasu ve Taraklı Kültürlerini İlçe halkına tanıtmak üzere hazırlamış oldukları “Kültürler Buluşuyor, Kültür ve Turizm Şenliği “ Projesinin ikinci ayağı Karadenizli sanatçı Yasemin Yıldız’ında katılacağı muhteşem bir etkinlikle kutlanacak. İlk etkinlik Saat 18.00’de Karasu Kent parkta Taraklı İlçesinin yöresel halk oyunlarının gösterimi ve yemeklerinin tanıtımıyla başlayacak, ardından Kültür Parkta düzenlenecek olan etkinliğe, taraklı ilçesinden gelen yöresel sanatçılar ve sürpriz sanatçılarla program saat 21.30’da Karadenizli sanatçı Yasemin Yıldız’ın vereceği muhteşem konserle devam edecek.

Başkan İspiroğlu herkesi etkinliği davet etti.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; ‘’23 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 18.00’da Kuzey Güney kültürler buluşmasının ikincisini yapacağımız etkinliğe tüm yöre halkını davet ediyoruz’’ dedi. İspiroğlu; ‘’Kuzey Güney Kültürler Buluşmasının her iki İlçe halkımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kuzey Güney, Sosyal değerlerin tanıtılması, kaynaşması, pekişmesi anlamında büyük bir misyona sahiptir. İnsanların bu gibi etkinliklerde, bir araya gelerek sadece birbirleriyle yemeklerini, yörelerine ait tatları değil; aynı zamanda birbirlerinin sıkıntılarını, sorunlarını da paylaşmalıdırlar. İki farklı Kültürden insanları bir araya getirip, kaynaştıran bir buluşmadır. Bu değerleri nesilden nesle aktarmamız gerekiyor’’ dedi.

Etkinliğin ikinci gününde ise Taraklı’ dan gelen öğrenciler Karasu’nun tarihi ve turistik yerleri gezdirilecek.