Çevre Koruma Haftası

Başkan Sarı’dan Örnek Davranış

Eklenme Tarihi : 17 Haziran 2020

“Çevre Koruma Haftasında Başkan Sarı’dan Örnek Davranış”

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, farkındalık yaratan bir projeye imza atarak, Çevre Haftası dolayısıyla düzenlenen çevre temizliği etkinliğinde, sahilde çöp topladı.

Gerçekleştirilen çevre etkinliği ile çevre kirliliğine dikkat çekilirken, vatandaşların çevreye karşı daha duyarlı olması konusunda da harekete geçilmiş oldu.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kemal Ataç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Orman İşletme Müdürü Raif Çopur, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, Meclis Üyeleri ve Yerel Basın Çevre Haftası dolaysıyla sahilde düzenlenen çevre temizliği etkinliğine katıldı.

Her yurttaşın temiz bir çevrede yaşama hakkına sahip olduğunu vurgulayan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Havayı, suyu, doğal yaşamı koruma çabalarımız, aslında kendimizi koruma çabalarımızdır dedik ve bugün ilçemiz sahilinde çevre temizliği etkinliği düzenledik. Çevre bilincine sahip ve bu konuda çok hassas olduğumuzu belirterek, bizler gibi çevre hassasiyeti olan tüm yurttaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.