Camilerde Hijyen Çalışması Başlattı

Eklenme Tarihi : 28 Mayıs 2020

“Karasu Belediyesi Tüm Camilerde Hijyen Çalışması Başlattı”

Karasu Belediyesi normalleşme adımları kapsamında 29 Mayıs’tan itibaren belirlenen kurallar çerçevesinde toplu ibadete izin verilen tüm cami ve açık alanlarda temizlik çalışması başlattı.

Karasu Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Korona virüs (COVİD-19) tedbirleri kapsamında 16 Mart’tan bu yana toplu ibadete kapalı olan ve normalleşme adımları kapsamında 29 Mayıs gününden itibaren öğle, ikindi ve cuma namazlarının kılınabileceği ilçe genelindeki tüm cami, mescit ve açık alanlarda temizlik ve dezenfekte çalışması başlattı.

İlçe merkezinde ki tüm camilerin dezenfeksiyon çalışmalarının tamamlandığını belirten Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, merkeze bağlı tüm mahallelerde de bu çalışmanın devam ettiği açıklamasını yaptılar.