Çalışmaları Yerinde İnceleme

Başkan Sarı Çalışmaları İnceledi

Eklenme Tarihi : 11 Eylül 2019

“Başkan Sarı Çalışmaları Yerinde İnceledi”

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde, Kabakoz Mahallesi Karakol caddesinde başlatılan altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan İshak Sarı, sorumlulardan yürütülen hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

Kabakoz Mahallesi, Karakol caddesinde gerçekleştirilecek asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları öncesinde, yapılan yağmur suyu hattı çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Sarı, Fen İşleri Müdürlüğü personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İlçe genelinde yürütülen hizmetlerle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan İshak Sarı; “İlçemizin birçok noktasına hizmet ulaştırmaya gayret ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz, Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ile gerek ilçe merkezimizde gerekse merkeze bağlı mahallelerimizde başlattığımız çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Kabakoz Mahallesi Karakol caddemiz, kent ulaşımında oldukça önemli ve şehir içi trafiğini rahatlatma anlamında fayda sağlayacak bir konumda bulunuyor. Karakol caddemizde, altyapı çalışmalarımızı tamamladıktan sonra kaldırım ve asfalt çalışmalarımızı başlatmayı planlıyoruz. Bu alanla ilgili hizmetlerimiz sona erdiğinde, sokağımız Karasu’ya yakışır modern bir hal alacaktır” dedi.