Birim Müdürleriyle Toplantı

Eklenme Tarihi : 11 Eylül 2019

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, belediyelerin bir aile olduğunu ve hizmet anlayışının da bu temel anlayış ile sürmesi gerektiğini söyledi.

“Başkan Sarı, Birim Müdürleriyle Bir Araya Geldi”

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile toplantı gerçekleştirdi.

Sarı, birim müdürleri ve başkan yardımcıları ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Toplantıda, birim müdürleri Sarı’ya, devam eden çalışmalar, tamamlanmış hizmetler ve birim faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda birimler arası koordinasyonun sağlıklı yürümesi için yeni kararlar alındı.

Başkan Yardımcıları ile birim müdürlerinin bulunduğu toplantıda, göreve başlanılan süre kapsamında yapılan hizmetler, yapılacak olan çalışmalar ile birimler arası koordinasyonun arttırılması görüşüldü.

Başkan Sarı; “İlçemiz Karasu’da yaşayan halkımıza daha kaliteli hizmet vermek için hepimiz üzerimize düşeni yapacağız. Tüm birimler, başkan yardımcılarımız ve tüm çalışma arkadaşlarımızla iyi bir iletişim içinde olmaya devam edeceğiz. Çünkü bizler halkımıza hizmet sunmak için buradayız” dedi.

“Uyum İçinde Çalışırsak Başaramayacağımız Hiçbir Şey Yoktur”

Birim müdürlerini tek tek dinleyen Başkan İshak Sarı, yapılması gereken çalışmaların önem sırasına göre hayata geçirilmesi için ilgili birimlere talimatlar verdi. Başkan Sarı; “Biz yöneticiler, tüm çalışma arkadaşlarımızla saygı, disiplin ve iyi bir iletişim içinde olmaya devam edeceğiz. Biz bir aileyiz. Bizim tek isteğimiz çarşıda, pazarda, sokakta halkımızla, esnaflarımızla karşılaştığımızda onların güler yüzünü görebilmektir. Önümüzdeki süreçte halkımızın yararına daha büyük hizmet ve projelere imza atmak istiyoruz. Yapacağımız hizmetleri, değerli Karasulu hemşerilerimizin istekleri ve genel ihtiyaçlar doğrultusunda şekillendireceğiz. Bizler Karasu halkına en iyi hizmeti sunmak için buradayız” ifadelerine yer verdi.