Berber ve Kuaför Salonları Dezenfekte Edildi

Eklenme Tarihi : 20 Mayıs 2020

Karasu Belediyesi tarafından, 11 Mayıs Pazartesi günü açılan berber ve kuaför salonlarında dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

Karasu Belediyesi, normalleşme süreci kapsamında 11 Mayıs tarihinden itibaren açılan berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfekte çalışması yaptı. Yeni tip korona virüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında 21 Mart’ta kapatılan berber, kuaför ve güzellik merkezleri 11 Mayıs itibarıyla iş yerlerini hizmete açtı. Bu kapsamda Karasu Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü tarafından, dezenfekte için oluşturulan özel ekipler ilçede bulunan berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin dezenfekte çalışmalarını titiz bir şekilde tamamladı.

İlçedeki tüm işletmeleri dezenfekte ederek kuaför ve berberlerin müşterilerine daha hijyenik bir ortamda hizmet vermesine destekte olunduğunu belirten Belediye Başkanı İshak Sarı; “Covid-19 tedbirleri kapsamında kapatılan Berber, Kuaför ve Güzellik Merkezlerinin açılacak olması münasebetiyle ilçemizde bulunan işletmelerin dezenfekte çalışmalarını yaptık. Bizler Belediye olarak ilçe halkımızın sağlığı için üzerimize düşen tedbirlerimizi büyük bir titizlik ve ciddiyet içerisinde, bugüne kadar aldık almaya da devam ediyoruz” dedi.