Berat Kandili Mesajı

Berat Kandiliniz Kutlu Olsun

Eklenme Tarihi : 19 Nisan 2019

Başkan Sarı, Berat Kandili Nedeniyle Kutlama Mesajı Yayımladı

Karsu Belediye Başkanı Av. İshak Sarı, Berat Kandili dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında; “Mübarek Ramazan ayının manevi ikliminin habercisi olan Berat Kandilinin tüm İslam Âlemine, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ramazan ayının habercisi ve müjdecisi Berat Kandiline kavuşmanın, heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Berat Kandili inananlara; kulluk bilincini ve hesap verme şuuruyla suç ve yanlışlardan kaçınmalarını, günahlardan arınmalarını ve Yüce Allah’ın sonsuz rahmet ve merhametine sığınmaları gerektiğini bir kere daha hatırlatır.

Bu duygularla başta Karasulu vatandaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Berat Kandilini kutluyor, bütün insanlığa barış ve huzur getirmesini, millî birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.