Başkan Sarı’ya Vergi Haftası Ziyareti

Vergi Haftası Ziyareti

Eklenme Tarihi : 2 Mart 2020

Karasu Vergi Dairesi Müdürü Veysel Karabatak ve beraberindeki heyet, Vergi Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı İshak Sarı'ya ziyarette bulundu.

Bu yıl 24 Şubat-1 Mart tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası münasebetiyle Karasu Vergi Dairesi Müdürü Veysel Karabatak ve Daire çalışanları, Belediye Başkanı İshak Sarı’yı makamında ziyaret etti. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde kurum ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Vergi Dairesi Müdürü Veysel Karabatak, Başkan İshak Sarı’ya çiçek takdim ederek çalışmalarında başarılar diledi ve vergi haftası ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ise, vergi konusunda her vatandaşın duyarlı davranması gerektiğini belirtti. Vergi vermenin kutsal bir görev olduğuna vurgu yapan Başkan Sarı; “1990 yılından itibaren Şubat ayının son haftası olarak kutlanan Vergi Haftası, bu yıl 24 Şubat-1 Mart tarihleri arasında kutlanıyor. Bu vesileyle Karasu Vergi Dairesi Müdürü Veysel Karabatak ve Vergi Dairesi personellerini Vergi Haftası dolayısıyla belediyemizde misafir ettik. Vatandaşlarımızın vergi olarak ödediği her kuruş, hizmet olarak kendilerine geri dönmektedir. Vergi Haftası boyunca verginin öneminin anlatılmasını bizler de çok değerli buluyoruz. Tüm vergi mükelleflerinin Vergi Haftasını tebrik eder, Müdürümüze ve çalışma arkadaşlarına başarılar dilerim” dedi.