Başkan Sarı

Başkan Sarı'dan Hürriyet Mahallesine Ziyaret

Gönül Gönüle Hizmet

Eklenme Tarihi : 27 Eylül 2019

Başkan İshak Sarı; “Bizleri görev başına getiren vatandaşlarımızın yanına giderek, sorunlarını ve önerilerini yerinde dinliyor, yaptığımız çalışmalarımızı kendilerine anlatıyoruz” dedi.

“Başkan Sarı, Hürriyet Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi”

Her hafta alan çalışmaları ile vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, ziyaretlerine Hürriyet Mahallesi ile devam etti.

“Gönül Gönüle Hizmet”

Başkan İshak Sarı, ziyarette yaptığı konuşmada; “Her gün gelişen ve büyüyen İlçemizde önemli hizmetlere imza atıyoruz. Biz, şevk ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplumun menfaatleri için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Karasu Belediyesi olarak halkımızla iç içeyiz, gönül gönüleyiz” ifadelerine yer verdi.

Mahallelere yapılan ziyaretleri özetleyen Başkan Sarı; “Vatandaşımızla her fırsatta bir araya geliyor ve fikir alış verişinde bulunuyoruz. Ben ve ekibim, haftanın belirli günlerinde mahalle gezileri düzenleyerek, çalışma yaptığımız alanlarda incelemelerde bulunuyoruz. Burada ki eksikliklerimizi ve acil yapılması gereken hizmetlerimizi not alıyor, anında çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz” dedi.

Açıklamalarına devam eden Başkan İshak Sarı; “Geçtiğimiz Perşembe günü Hürriyet mahallemiz sakinleri Belediyemizi ziyaret ederek mahallelerindeki bir takım sıkıntılarını bizlere aktardılar. Bizlerde bu sorunu yerinde görmek, hem de halkımızın başka isteklerinin olup olmadığını öğrenmek amacıyla bugün Hürriyet Mahallemize ziyaret düzenledik. Daha sağlıklı ve daha kaliteli hizmet verebilmek adına vatandaşlarımızla bire bir sürekli iletişim halindeyiz. Bu iletişim sayesinde vatandaşımızın ihtiyaçlarını tespit ediyoruz, yapacağımız hizmetleri buna göre şekillendiriyoruz. Vatandaş odaklı yaptığımız ziyaretlerimiz devam edecektir” ifadelerine yer verdi.