Başkan Sarı’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Eklenme Tarihi : 10 Mart 2020

“Başkan Sarı’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı”

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak; “Hayatımızın her anında yaşamımıza değer katan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

“İnancımızın ve kültürümüzün bize kazandırdığı değerler doğrultusunda kadınlarımız, yaşamlarımızın merkezinde yer alan, yetiştirdikleri her bir evlatla yarınlarımıza yön veren birer rehberdir” diyen Başkan İshak Sarı mesajında; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluş ve kuruluş mücadelesinden bu yana tüm benliğini ortaya koyarak kahramanlığı ile anılan Türk kadını baş üstünde taşınmalıdır. Kadın bizim kültürümüzde anne, kız kardeş veya hayat arkadaşı demektir. Güçlü, şefkatli, sevgi dolu kadınların, fedakâr yaradılışları, sorumluluklarına olan bağlılıkları bizim için bir şans ve lütuftur.

Peygamber Efendimizin, ‘Cennet Annelerin Ayakları Altındadır’ sözünün muhatabı olan kadınlarımızın emekleri, sevgi dolu yürekleri, sınırsız fedakârlığı ve cesaretleri yarınlara duyduğumuz güvenin temelini oluşturmaktadır. İstiklal ve istikbal uğruna, vatan uğruna, bayrak uğruna, milletinin bekası uğruna şehadet şerbeti içen Şehit analarımız ve Şehit eşleri başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.