Başkan Sarı Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı

Ramazan Bayramı Mesajı

Eklenme Tarihi : 3 Haziran 2019

Başkan Sarı; “Bayramların birleştirici maneviyatının tüm ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

“Başkan İshak Sarı Ramazan Bayramı Mesajı Yayımladı’’

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Ramazan Bayramı dolaysıyla ile bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Sarı mesajında; “Sosyal yardımlaşma ve dayanışma duygularının geliştiği, insanlar arasındaki kırgınlık ve dargınlıkların yerini barış ve hoşgörüye bıraktığı, birlik ve beraberliğimizin devamı için önemi büyük bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.  Bayramlar insanları birbirlerine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut veren, birlik ve beraberliği sağlayan özel günlerdir” ifadelerine yer verdi.

Açıklamalarına devam eden Sarı; “Her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı bayramlar eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir. Bu duygularla, başta Karasulu hemşerilerimiz olmak üzere tüm halkımızın mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularla tebrik ediyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum” dedi.