Başkan Sarı, Kadir Gecesi Mesajı Yayımladı

Kadir Gecesi Mesajı

Eklenme Tarihi : 31 Mayıs 2019

“Başkan Sarı, Tüm İslam Âleminin Kadir Gecesini Kutladı”

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin tüm Karasululara ve İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diledi.

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı Kadir gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Sarı yayımladığı mesajında; “Mübarek Ramazan ayına veda ettiğimiz şu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan, Kadir Gecesi’ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Mükâfatların sınırsız olarak verildiği, kalplerin, duygu ve davranışların her türlü kötülükten arındığı, sevginin herkesi kucaklaması için yeni adımlar atma imkânının bulunduğu Kadir Gecesinin, birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, toplumu toplum yapan özelliklerin başında sayılabilecek olan saygı ve sevginin bu gecede gönüllerde hayat bulacağına inanmaktayım.

Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede, kardeşlik bağları daha da derinleşecek, ruhlarımızdaki huzur daha da artacaktır. Yapacağımız dua ve niyazlarımız, bir rahmet yağmuru olarak karşılık bulacaktır. Huzur ve ibadet içerisinde geçen Ramazan günleri, Kadir Gecesi'nin bereketi ile birlikte zirveye çıkacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Karasulu Hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, bu gecenin bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.