Başkan Sarı Ankara’da Önemli Temaslarda Bulundu

Eklenme Tarihi : 3 Ekim 2019

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Erbatan ve AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit bir dizi ziyarette bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Ankara’da önemli temaslarda bulunan Başkan İshak Sarı, yaptığı görüşmelerde Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Genel Müdürü Mustafa Kemal Müderrisoğlu, AK Parti Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıkları Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çolak ve TBB Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet  Kazan ile bir araya geldi.

Başkan Sarı ve beraberindeki heyet ilk olarak TBB Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kazan’ı makamında ziyaret ettiler.

Heyet, TBB Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kazan ile görüşmelerin ardından, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile bir araya geldi. İlçede yapılan çalışmalar ve hayata geçirmeyi planladığı projeleri Milletvekili Atabek’e aktaran Başkan Sarı, Atabek’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan İshak Sarı, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile yaptığı görüşmenin ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Genel Müdürü Mustafa Kemal Müderrisoğlu ile bir araya geldi. Müderrisoğlu’na, Karasu’daki genel çalışmalar ve ilçenin genel yapısına uygun hazırlanan projeler hakkında detaylı bilgi veren Başkan Sarı, ilçede belirli çalışmalar yapan Milli Emlak Müdürlüğünün ilçe adına daha aktif ve faydalı çalışmalar içerisinde olması ve bu çalışmalar içerisinde belediye ile birlikte aktif olarak hareket etmenin daha olumlu sonuçlar ortaya koyabileceğini aktardı.

Başkan İshak Sarı, gerçekleştirdiği önemli üç ziyaret sonrası AK Parti Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’u makamında ziyaret etti. AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı ile uyumlu bir birliktelik yakalayarak Karasu’da önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini Seçim İşleri Başkanı ve Sakarya Milletvekili Yavuz’a aktaran Başkan İshak Sarı; “İktidardan aldığımız güç ve halkımızın büyük desteği ile ilçemiz Karasu’da daha önemli projeleri hayata geçireceğiz. Halkımıza hizmet sunmamızda en büyük destekçimiz olan Seçim İşleri Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Sayın Ali İhsan Yavuz’a ve tüm Milletvekillerimize İlçemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Başkan Sarı son olarak Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ile bir araya geldi. Varank ile uzun süre görüşmede bulunan Başkan İshak Sarı, belediyenin ilçede süren hizmetlerini ve yapılması planlanan çalışmaları Bakan Yardımcısı Fatma Varank’a aktardı.

Günü birlik Ankara ziyareti sırasında Karasu için olumlu temaslarda bulunduğunu belirten Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, ziyaretler ile ilgili kısa bir açıklamada bulundu. Başkan Sarı açıklamalarında; “Gönül Gönüle Karasu’ya hizmet parolası ile çıktığımız bu önemli yolda, hizmet ile dolu altı ayı tamamladık. Bizim tek derdimiz var o da Karasu’ya ve Karasulu vatandaşa hizmet götürmek. Bugün, Ankara’daki temaslarım kapsamında İlçemiz için önemli mercileri ziyaret ettim. Yaptığımız çalışmaları ve yapmayı planladığımız projelerimizi aktardım. Attığımız her adım İlçemizin daha ileri gitmesi içindir. Bu konuda elimizden gelen tüm gayreti sonuna kadar göstereceğiz” ifadelerine yer verdi.