Akçakoca’dan Karasu’ya Dostluk Köprüsü

Eklenme Tarihi : 2 Mart 2020

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’yı ziyaret eden Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan, Belediye Başkanı Okan Yanmaz adına Başkan Sarı’ya Hazreti Ömer Kılıcı hediye etti.

Beraberinde ki heyetle birlikte çeşitli istişarelerde bulunmak üzere Karasu’ya gelen Akçakoca Belediye Başkan Vekili Şenol Yazgan, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı İshak Sarı’nın makamında gerçekleşen ziyarette çeşitli temaslarda bulunan Başka Sarı ve Yazgan ikilisinin görüşmesinde Belediye Meclis Üyesi Sinan Akın, Zabıta Müdürü Serdar İnan ve İşadamları Esat Sarıoğlu ile Hakan Köse katıldı.

Başkan Sarı’ya Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın da selamlarını ilet heyet, ziyaretin ardından Başkan Sarı’ya Hazreti Ömer Kılıcı hediye ederek çalışmalarında başarılar dilediler.