AK Parti İlçe Teşkilatından Ziyaret

Başkan Sarı'ya Ziyaret

Eklenme Tarihi : 11 Nisan 2019

“AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Sarı’ya Ziyaret”

AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ve teşkilat üyeleri, Karasu Belediye Başkanı Av. İshak Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Karasu Belediye Başkanı Av. İshak Sarı, seçim maratonu sürecinde kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmayan AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ve teşkilat mensuplarını makamında kabul etti.

Başkanlık makamında misafirlerini ağırlayan Başkan İshak Sarı, ziyaretten ve Cumhur İttifakı’nın elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Başkan Sarı, başarı dolu ve güzel bir seçim süreci yaşandığını belirterek; “Bu süreçte gayret eden ve destek veren kardeşlerimizle birlikte teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Yavuzyiğit ve beraberindeki heyet de Karasu Belediye Başkanı Av. İshak Sarı’yı tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler.