İspiroğlu Kandil Mesajı Yayımladı

Eklenme Tarihi : 15 Mayıs 2015

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu Miraç kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İspiroğlu mesajında; Hayatımızda, çevremizde yaşadığımız olumsuzluklardan kurtulmak, huzura kavuşmak için ihtiyaç duyulan sevgi, anlayış ve hoşgörü ortamının kurulabilmesi için son derece uygun fırsatlar olarak görülmesi gereken bu manevi gün ve gecelerde yaşlılarımızın, hastalarımızın, uzaktaki eş, dost ve akrabalarımızın gönüllerine hoş bir seda bırakabilmenin gayreti içerisinde olmamız gerekmektedir. "Miracın, manevi yükselişimiz olduğunu, onun da gönül ve ruh temizliğinden geçtiğini unutmamalıyız. Bu mübarek zaman dilimini fırsat bilerek, yüce dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz. Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandilimizin, sevgi ve birlik hislerimizi kuvvetlendirmesini diliyorum" dedi.

İspiroğlu; halkımızın huzurlu ve mutlu bir yaşam sürme temennisinde bulunarak sözlerine şöyle devam etti, ‘’Böylesine mübarek bir geceye daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Böylesine önemli gün ve gecelerde ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşüncelerimizi kalplerimizden atarak, yüreğimizi haset, kin ve düşmanlıktan arındırarak, tüm kötü duygu ve düşüncelerden arınmamıza sebep olduğu için ayrı bir öneme sahiptir. Bazı farklılıkları bahane ederek araya mesafe koyan bütün anlayışlara en güzel cevabı böylesine mübarek gecelerin feyzinin, kuvvetlendirmesi dileğiyle tüm Müslüman Âleminin Miraç kandilinizi kutluyorum’’ dedi.