15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

Eklenme Tarihi : 16 Temmuz 2020

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Başkan İshak Sarı mesajında; “15 Temmuz 2016 gecesi, asker elbisesi giymiş teröristler, Türk milletinin tanklarını, uçaklarını, silahlarını yine Türk milletine çevirmiştir. Ülkemiz o gece, hem alçak bir darbe teşebbüsüne hem de hain bir terör saldırısına maruz kalmıştır. Aziz milletimiz, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) Türkiye’yi ele geçirme teşebbüsünü, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın millî çağrısıyla tanklara, silahlara, jetlere karşı göğsünü siper etmek suretiyle kahraman bir duruş göstererek engellemiştir” ifadelerine yer verdi.

Başkan Sarı; “15 Temmuz gecesinde yaşadıklarımız, her daim teyakkuz halinde olmamız, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmemiz ve zinhar gafletten uzak kalmamız gerektiğini bize ihbar etmektedir. Bayrak ve Vatan, Şehitlerimiz ve Gazilerimizin bizlere emanetidir. Bizler de Şehitlerimizin ve Gazilerimizin bu aziz emanetlerini sonraki nesillere ulaştırmakla mükellefiz. Bu duygularla, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum. Tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlık, esenlik ve uzun ömür diliyorum” dedi.